13 Februarie 2014 Iubire neconditionata

‘ Love is in the air, love is in our heart ‘ .. acesta e refrenul fredonat in drum spre casa de catre noi, parintii prezenti la intalnirea de joia aceasta 🙂
Cele aproape  2 ore de ‘ unconditional love potion ‘ oferite cu drag de catre prietenii nostri, Clara si Lucian Ilies de la Cuiburi cu soare, ne-au incalzit sufletul si ne-au deschis mintea. Informatiile despre Alfie Kohn si ale sale idei inovatoare intr-ale parentingului au fost foarte bine primite si au declansat un ‘ mai vreau ‘ general .. la care noi raspundem prompt : ‘ o sa mai facem … in curand ! ‘ 😉

Multumim Clara, Multumim Lucian, Multumim Cuiburi cu soare ! *Nici ca se puteau alege persoane si cuiburi mai minunate decat voi care sa ne impartaseasca informatii despre iubire neconditionata .. cu iubire neconditionata ! 🙂

Va iubim 🙂

 

photo 1 photo 2 photo 3 photo 4

Uitati aici anuntul initial al evenimentului:

 

FEBRUARIE 2014 : Iubim Necondiționat

Psihologul american Alfie Kohn: “Copiii noştri au nevoie să ştie că-i iubim mai ales când greşesc”
Într-un interviu în exclusivitate pentru Ziarul Gândul, psihologul american Alfie Kohn a vorbit despre importanţa iubirii iubirii necondiţionate, despre efectul pe care presiunea notelor îl are asupra unui copil şi despre cât de dăunătoare pot fi uneori ambiţiile părinţilor.

Alfie Kohn este cel care a pus sub semnul întrebării eficienţa felului în care se face educaţie astăzi, beneficiile pedepselor şi recompenselor în creşterea copiilor şi utilitatea notelor, a temelor pentru acasă şi a testelor standardizate în sistemul şcolar.

Vom discuta cu doamna Clara Ilieș, mama fericita a doua fetite gemene de varsta prescolara, absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu masterat in Consiliere si psihoterapie individuala si de grup, cu insemnata experienta in scoli din Anglia, Olanda si Ungaria despre ce este iubirea necondiționată și cum o oferim.

Astfel vă invităm 13 Februarie 2014, să nepregătim pentru sărbătoarea lui Cupidon prin sorbirea unui cocktail de informații care îți vor da peste cap ce ai crezut până atunci și îți vor oferi o altă perspectivă la cum arăți că iubești. Atât în relația cu copilul sau și cu partenerul de viață.

Vă lăsăm și o temă de casă: vizionarea următorului filmuleț:

Alfie Kohn la Garantat 100%

Pe scurt : va asteptam joi, 13 februarie, incepand cu ora 18.00 la sediul Cuiburi cu Soare  de pe strada Ioan Rus nr. 82 cu aceeasi parola de intrare : Happy Heart ! 

Puteți sa dați Join și pe Facebook  și nu uita șă îți inviți și prietenii.

 

Tagged with: , ,
Posted in Parenting

Urmărește-ne pe Facebook