27 FEBRUARIE 2014 : Iubim cărtile !

 Prima noastra intalnire cu si in coltul cu miros de carte a avut un caracter foarte special… In primul rand datorita locatiei in care ne-am organizat activitatea si care a contribuit la farmecul aparte al acesteia; ne-am intalnit la Casa de Cultura Permanenta unde, dupa cum multi deja stiti, se intampla lucruri minunate. Dar oamenii pe care am avut ocazia sa ii cunoastem au fost minunati, frumosi si plini de iubire pentru cei din jur si pentru cartile lor.

Am vorbit despre carti, am citit din carti, am impartasit din iubirea noastra pentru carti. Am vorbit despre iubire si copii din “Profetul” de Kahlil Gibran, despre iubirea universala din noi care poate fi atat de vindecatoare, asa cum ne spune Anita Moorjani in “Am murit si m-am descoperit pe mine”, sau despre vindecarea prin schimbarea propriei noastre realitati cu “Zero Limite” de Joe Vitale. Am folosit mult cuvantul “iubire” dar si “vindecare”, si ne-am dat seama ca sufletele noastre au nevoie sa fie iubite si prin iubire sunt apoi curatate, vindecate, purificate, cum doriti 🙂  … dar iubite, in primul rand, si lasate sa iasa la lumina.
Am avut carti, momente de introspectie, emotii, copii, galagie, apoi liniste, animale si copii incantati si intrigati de animale si poate si invers. A fost o seara plina. Plina de interactiune si conectare la noi si la ceilalti.
Suntem recunoscatori si pe aceasta cale prietenilor de la Casa ! ne-ati facut sa ne simtim aCasa 🙂 si prin urmare … vom reveni in curand !
IMG_4540
IMG_4539
IMG_4538
IMG_4549
Aici anuntul initial de invitatie:

book

Colțul cu miros de Carte by Carmen Cimpoi

Colțul cu miros de Carte se dorește a fi un loc cald și primitor dedicat iubitorilor de carte de orice gen.
Fie că sunteți un copil care la 1 an descoperă vesele animale în cărțile pentru copii, fie că sunteți un copil cu un 1 an peste 50 vă așteptăm în cadrul Asociației Părinte ÎnFlorești la o seară de lectură, poveste și discuții despre pasiunea noastră comună: cititul.

Colțul cu miros de carte de împarte în trei module:
Modulul Miros de Lapte, dedicat bebelușilor și copiilor. O seară dedicată lor, se vor citi povești (și vizualiza acolo unde se va putea). Povești clasice și povești terapeutice. Se dorește a fi un eveniment pentru familia ca întreg.

Colțul cu Miros de pasiune se adresează adulților pasionați de lectura care doresc să impărtășească cu alți consăteni cărțile citite, sunt dornici de a împărtăși laude, critici și opinii proprii legate de cărțile pe care le-au citit.

Colțul ”Citesc sa fiu un părinte mai bun” se adresează lecturării și discuției despre cărțile de parenting. Analiza la comun a principiilor care stau la baza diferitelor modele de parenting. Analiza diferintelor modele de educare și formare. Acest colț este dedicat părinților.

 

Pe scurt : va asteptam joi, 27 februarie, cu găzduirea prietenilor noştrii de la Casa de Cultura Permanentă, str. Caisului nr. 22, CLuj Napoca, cu aceeasi parola de intrare : Happy Heart ! 

Puteți sa dați Join și pe Facebook  și nu uita șă îți inviți și prietenii.

 

Posted in Educatie

Urmărește-ne pe Facebook