6 FEBRUARIE 2014 : Handmade cu Busy Bee

 

1560499_611503388917131_230986306_n6 FEBRUARIE 2014 : Handmade cu Busy Bee ( alias Andreea Nicu )

Vă invităm să petrecem alături de Andreea Nicu o seara liniștită și creativă. Busy Bee mamă de un flăcău și o balerină ne va iniția în arta decoupage-ului, tehnica șervețelului.  În decoupage se utilizează foarte multe materiale și tehnici. Una din ele este “ tehnica șervețelului” care constă în decorarea obiectelor cu ajutorul banalului șervețel sau a hârtiei de orez.

Pentru această tehnică este nevoie de următoarele materiale de lucru:

– un șervețel (hârtie de orez) de calitate în culori vii și cu imprimeuri clare;

– adeziv pentru tehhnica șervețelului;

– obiectul ce urmează a fi decorat (de preferat este ca șervețelul să fie lipit pe fond deschis, alb pentru camodelul șervețelului să fie cât mai vizibil);

– o pensulă cu păr moale pentru întinderea lipiciului;

– foarfecă cu vârf ascuțit;

Materiele vor fi puse la dispoziție de către Asociația Părinte ÎnFlorești și accesul se va face pe baza carnetului de membru sau intenției de a deveni membru.

Fiecare participant să-și aduca un obiect drag pe care ar vrea sa-l decoreze sau sa-i dea un “lifting” (cana, pahar, cutiuta, vaza mica, suport creioane etc.), care poate fi din ceramica, metal, lemn sau sticla.

Vă învităm cu jumătatea sau copilul (recomandat peste 6 ani) pentru a intra în culisele tehnicii servețelului și a pune creativitatea la lucru.

 

Pe scurt : va asteptam joi, 06 februarie, incepand cu ora 18.00 la sediul de pe Cetatii nr. 48 cu aceeasi parola de intrare : Happy Heart ! 

Puteți sa dați Join și pe Facebook  și nu uita șă îți inviți și prietenii.

 

Tagged with: , ,
Posted in Handmade

Urmărește-ne pe Facebook