Atelier de meditatie prin iubire

10423819_575459072566982_7426243853575169221_n

Bianca este pasionata de dezvoltare personala, de oameni, de relatiile dintre oameni, precum si de potentialul nelimitat pe care il avem atat noi cat si copiii nostri.

In viata de zi cu zi, Bianca este sotie, mama a doua fete minunate Emma si Anna, autor al cartii ”Iubirea, esenta vietii”, fizician, life coach, speaker, este absolventa Bootcamp-ului People Mastery din 2013, NLP practitioner2012, Speaker Elite 2013.

Bianca se implica in programe de dezvoltare a oamenilor prinautocunoastere si dezvoltarea valorilor necesare pentru o viata fericita si echilibrata in toate domeniile vietii. Astfel este Owner Viata-ScoalaUniversala din cadrul caruia fac parte programele Education Days si Family Mastery si tine conferinte si ateliere pentru toti cei care doresc sa-si creeze propriul stil de viata.

Invata in fiecare clipa de la copiii ei bucuria de a trai, iubirea neconditionata, increderea si curajul de a-si exprima unicitatea.

Iata ce spune Bianca despre familie si viata:

„Familia reprezinta prima societate, astfel rolul parintilor este de a se dezvolta continuu si de a creea mediul potrivit atat pentru propria evolutie, cat si pentru evolutia copiilor. Familia este cea care pune bazele societatii. O societate sanatoasa si armonioasa se construeste doar cu familii sanatoase si armonioase.

Am descoperit ca viata e minunata atunci cand omul traieste din inima si iubirea este singura lui arma.”

Posted in Divertisment, Educatie, Sanatate

Urmărește-ne pe Facebook