Campania “Un părinte mai bun” revine la Cluj

Acest eveniment este creat de prietenii nostri de la Un Parinte mai Bun si o are invitata pe IRINA PETREA care revine la Cluj pentru a susţine două activităţi cu teme de major interes!

Super nanny

Mai jos va dam Invitatia de participare publicat de Un Parinte Mai Bun.

Campania “Un părinte mai bun” s-a născut la Cluj, în urmă cu 2 ani. Atunci, ne-am propus să venim în sprijinul părinţilor clujeni, ajutându-i prin activităţile pe care le organizăm, să fie şi mai eficienţi în “meseria” lor zilnică de părinte.
Azi privind în urma anilor trecuţi, realizăm că viaţa mereu ne va purta acolo unde ne este locul. Până acum am vizitat 17 oraşe în cadrul acestei campanii, întâlnind peste 2500 de părinţi. Părinţii sunt dornici să afle cât mai multe informaţii avizate cu privire la educaţia copiilor şi familiilor, de aceea un psiholog pe care l-au urmărit pe ecrane, în timp ce rezolva situaţiile din diferite familii, este un bun prilej de a prezenta cele mai delicate momente din dezvoltarea şi educaţia copiilor.

IRINA PETREA revine la Cluj pentru a susţine două activităţi cu teme de major interes!

IRINA PETREA cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă” (dar și pentru cărțile, publicatiile, articolele și interviurile sale) va susţine în 12 si 13 Martie 2014 incepand cu ora 17:30 la Cluj, urmatoarele activitati:
Seminar “Sexualitatea pe înţelesul copiilor” – 12 Martie 2014, ora 17:30
Seminar “Păcatele vieţii de familie” – 13 Martie 2014, ora 17:30

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locatie: Restaurant Napoca 15, str. Napoca nr. 15

Durată intalnire: 3 ore

Investitie:
*75 de lei (per seminar)
*140 lei (ambele seminarii)

Locuri disponibile: 40!

înscrierea este OBLIGATORIE iar pentru rezervarea locului se necesita achitarea taxei de participare anticipat!

Pentru înscrieri şi detalii:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com

Tel: 0757 464 988 sau 0754964852

Va așteptăm cu drag să va alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la aceste seminarii se va dovedi utilă pentru dvs. și intreaga familie.

Posted in Educatie, Parenting

Urmărește-ne pe Facebook