Coltul cu miros de lapte cu Carmen Cimpoi 27 Martie 2014

Ce am citit noi impreuna cu prietenii nostri plusati, ursuleti, catelusi si un hipopotam? Am citit despre un Pui de Urs care nu reusea sa adoarma pentru ca ii era frica de intuneric, dar totul s-a rezolvat cu o imbratisare de Urs Mare. Am mai citit despre un Urs Cafeniu care a ajuns la Polul Nord si o poezioara despre un iepuras care si-a deschis magazin.Am rasfoit carticele, ne-am jucat, am gustat bunatati si ne-am bucurat din plin unii de altii. A fost o seara minunata din nou la Casa de cultura permanenta.

 

20140327_191007_LLS 20140327_191147_LLS

 

Anuntul initial de participare:

Bring your teddies with you night! 🙂

Haideti sa aducem cu noi ursuletii mari si mici, joia aceasta la Casa de Cultura permanenta, pentru ca vom citi “Nu ti-e somn ursuletule!”, cu text de Martin Waddell si ilustratii de Barbara Firth.
E o carticica foarte draguta de la Editura Cartea Copiilor care noua ne incanta multe seri. Poate si voua. Haideti sa o citim impreuna si sa ne jucam cu prietenii nostri.
Va fi o seara pufoasa de la 19:00 la 20:00 la prietenii nostri de la Casa de Cultura Permanenta, pe strada Caisului, la numarul 22.

Si nu uitati sa dati JOIN si sa invitati si prietenii.

Posted in Divertisment, Educatie

Urmărește-ne pe Facebook