Cum a fost la Magia dintre Pagini?

13 mai 2014 18.00

O seara presarata cu zambetele unor copilasi minunati, parinti deschisi si zambitori, inimioare deschise si magicieni in devenire ­čÖé

Am avut grija de viata (de viata florilor), am abordat senzorialul prin fructe (vedeta serii a fost Lamaia, ridicata la rang inalt, prin vot majoritar).

DSCF4200    DSCF4222 DSCF4228

 

 

 

 

 

Arta s-a infiltrat prin poezie, cantec si desen, iar din creativitate a  izvorat cate o carte ce va primi file cu marturii ale aventurilor noastre.

In centrul atentiei a stat povestea… ­čÖé Si┬ánu exista povesti mai interesante decat┬ácele ale caror personaje se scufunda in apa (la propriu) si se tavalesc pe nisip comestibil (aka pesmet). “Nisipul” a fost chiar mai popular in randul papilelor gustative decat fructele, asa ca am trecut serios de la degetele, la linguri :-))


DSCF4203

Multumim frumosilor participanti!

Va asteptam cu drag pe toti copilasii, in fiecare marti de la 18.00, la sediul nostru din str. SubCetate, nr 132D ap 7.

Programul educativ Magia dintre Pagini se desfasoara dupa conceptul pedagogiei Montessori, cu elemente integrate din Waldorf, pe module a cate 4 sedinte. Exceptie va face modulul de geografie, care ne va plimba prin toata lumea pret de 7-8 intalniri.

Posted in Educatie

Urmărește-ne pe Facebook