Dezvoltarea copiilor 0-3 ani 10.04.2014

After event brief:

 

O seara minunata pregatita cu profesionalism de catre Alexandra Gorea, care este mai mult decat un psiholog cu inima mare .. este si mamica care simte si gandeste asa cum face orice parinte care isi doreste ce este mai bine pentru copilasul sau. Ne-a deschis valiza si ne-a aratat ce sa punem in calatoria vietii si mai ales cum sa le asezam si impachetam ca sa incapa si copilul sa o poata cara dupa el toata calatoria.

Ideea de baza a serii poate fi aceasta: “Nu ne putem proteja copiii de viata, de aceea este important sa o pregatim pentru ea” R. Dreikurs

 

Alaturi de partenerii nostri de la Playful learning va vom explica importanta etapei de 0-3 ani in dezvoltare copilului.
În acestă perioada de varsta este mai potrivit sa vorbim despre dezvoltarea psiho-motorie a bebelusului, sau sugarului, caci acesta este un alt termen folosit pentru varsta la care ne referim.
Se vor prezenta cateva repere ale dezvoltarii psiho-motorii, aspectele nutritiei dar si din punctul de vedere psihologic.
Se va discuta cum sa satisfacem nevoile (de hrana) dar si de securitate, protecţie, afecţiune, deoarece mesele sunt momente oportune pentru transmiterea unor mesaje de linistire, asigurare, iubire, atentie, deosebit de importante pentru dezvoltarea psihologica a bebelusului.

Joi, 10.04.2014 de la ora: 18:00
Str. Subcetate nr. 132D ap. 7, Floresti

 

Nu uita sa iti inviti si prietenii si sa dai JOIN la event.

 

valiza copilului - seminar

Posted in Educatie, Parenting

Urmărește-ne pe Facebook