Donează

“2% pentru Asociatia Parinte InFloresti!  

Formularul 230 completat cu datele asociatiei il puteti descarca aici : cerere_230_2017

Prevederea 2% din Codul Fiscal vă permite să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit către o
organizaţie neguvernamentală. Este un sistem prin care aveti posibilitatea sa decideti in mod
direct ce se intampla cu impozitele dumneavoastra. Utilizaţi această oportunitate pentru a
sprijini eforturile Asociatiei Parinte InFloresti de a aduce la indemana parintilor din jud. Cluj informatii si activitati valoroase pentru dezvoltarea familiei.

Cum se poate direcţiona 2% către Asociatia Parinte InFloresti ?
* Daca sunteţi salariat(ă):

  • Tipariti, completati si semnati  “Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” (formularul 230). Formularul completat cu datele asociatiei se poate descarca de aici : cerere_230_2017 . Nu este necesar să indicaţi suma pe care o direcţionaţi către Asociatia Parinte InFloresti, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe această cerere/formular 230 sunt trecute deja datele care indică Asociatia Parinte InFloresti ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs. Dacă aveţi deja formularul, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare:

       Denumire entitate nonprofit: Asociatia Parinte InFloresti

       Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 32727814

Cont bancar (IBAN): RO86 BTRL RONC RT02 4282 1701, Banca Transilvania SA, Sucursala Florești

Trimiteţi formularul 230 completat şi semnat de dvs. la administraţia financiară de care aparţineţi, până la data de 15 mai 2016. Puteţi trimite formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată, sau să îl depuneţi personal, la registratura administraţiei financiare.

Daca varianta anterioara nu va este la indemana, puteti sa ne trimiti formularul completat si scanat pe adresa contact@parinteinfloresti.ro, respectand data de mai sus.

* Daca aveti (şi) venituri din alte surse (profesii libere – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţei bunurilor – chirii, drepturi de autor, etc.), aveţi obligaţia legală să depuneţi la administraţia financiară o declaraţie privind veniturile dvs. Pe aceeaşi declaraţie puteţi indica  şi direcţionarea a 2% din impozitul dvs. către Asociatia Parinte InFloresti. Pentru aceasta:

  • Completaţi “Declaratia speciala privind veniturile realizate” (formularul 200 ), tipăriţi-l şi semnaţi-l. Nu este necesar să indicaţi suma pe care o direcţionaţi către Asociatia Parinte InFloresti , această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe acest formular sunt trecute deja datele care indică Asociatia Parinte InFloresti ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs.

Dacă aveţi deja formularul de altundeva, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare:

 Denumire entitate nonprofit: Asociatia Parinte InFloresti

       Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 32727814

Cont bancar (IBAN): RO86 BTRL RONC RT02 4282 1701, Banca Transilvania SA, Sucursala Florești

  • Trimiteţi formularul 200 completat şi semnat de dvs. (eventual împreună cu formularul 230, dacă sunteţi şi salariat) la administraţia financiară de care aparţineţi, până la data de 15 mai 2016. Puteţi trimite documentele prin poştă, cu scrisoare recomandată, sau să le depuneţi personal, la registratura administraţiei financiare.

Urmărește-ne pe Facebook