Ești pregătit să scutecești sănătos?

PREGATIREA PENTRU SCUTECIT TEXTIL

Esti pregatit pentru scutecit textil si ecologic? Aici gasiti cate bucati din fiecare produs veti avea nevoie:

  • intre 12 si 36 scutece lavabile*
  • 1 sac depozitare sau o galeata.
  • 3-4 seturi de lavete refolosibile.

*Daca folosesti fineturi, fitteduri sau prefolduri vei avea nevoie de asemenea si de 4-6 coveruri pentru un toddler sau 8 coveruri pentru un nou-nascut.

Cand ganditi cantitatea care trebuie cumparata, luati in considerare varsta bebelusului d-voastra. Nou-nascutii si bebelusii mici vor avea nevoie sa fie schimbati de 10-12 ori pe zi. Toddleri vor avea nevoie in medie de 8. Majoritatea famililor care scutecesc textil spala scutece murdare odata la 2-3 zile. 

Nu conteaza ce sisteme de scutece vreti sa folositi, dar noi recomandam sa incercati 1-2 bucati din fiecare tip inainte sa alegeti sa cumparati tot stash-ul de un singur fel. Scutecele ca si modele si marci difera ca si croi, dimensiuni si cum se aseaza pe bebelusi. 

Sistemul tau de scutece poate fi un AIO (all-in-one, sau totul in 1) sau o combinatie intre restul sistemelor si tipurilor de scutece. 

 

Pentru mai multe informații referitoare la scutecele textile vă invităm să vizitați pagina Producătorului Clujean de scutece lavabile Eden Baby.

Posted in Educatie

Urmărește-ne pe Facebook