Invitaţie specială pentru prieteni actuali şi viitori

After event update: Ce seara frumoasa am avut .. cu multi prieteni mici si mari care ne-au trecut pragul si ne-au umplut caminul cu dragoste, energie, entuziasm, idei noi.. Multumim ! suntem recunoscatoare ca ne-ati facut loc in viata voastra  vom adauga cateva imagini de la intalnire in curand !

Adaugam si cateva aprecieri speciale : lui Ioana Gazdac pentru lectia de copilarie , catre Samsara pentru generozitatea cu care ne-a rasfatat papilele gustative si pentru Adela si Dan de la Casa de cultura permanenta pentru inspiratie si primul moment de ‘ economie a darului ‘ !

 

DSC_9285 DSC_9313 DSC_9331 DSC_9403 DSC_9405 DSC_9423 IMG_5687 IMG_5729 IMG_5746 IMG_5828 IMG_5840 IMG_5872

A sosit un moment important pentru Asociaţia Părinte ÎnFloreşti : deschidem oficial uşa căminului nostru 🙂 Haideţi să ne fiţi alături, să ne cunoaştem mai bine şi să vorbim despre ce putem construi împreună, fie ca e vorba despre proiecte concrete sau despre relaţii de lungă durată ! Ne vom bucura să vă întâmpinăm luni, 7 aprilie, începand cu ora 18.00 la urmatoarea adresă : Str. Subcetate nr 132, ap. 7, Floreşti (intrarea de pe str Cetăţii vis-a-vis de nr 5)

Harta

inaugurare

 

 

 

 

 

Vă aşteptăm cu drag,
Alexandra&Laura

PS: ca de obicei, este un eveniment dedicat copiilor şi părinţilor; prin urmare, puteţi veni cu întreaga familie dacă doriţi 🙂

 

Posted in Divertisment

Urmărește-ne pe Facebook