Parteneri

Partenerii Asociatiei Parinte inFloresti sunt in prezent :

 

logo cora

Cora, marca Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul franco-belgian  este prezent pe piaţa din România din anul 2003 cu 12 magazine.

Filozofia Cora este concentrată în jurul preţului şi a diversităţii ofertei comerciale, confortului la cumpărare, serviciilor şi, mai ales, atenţiei oferite clienţilor.

 

 

Black black orchidOrchid este o florarie capabila sa dea viata spatiilor interiore prin intermediul plantelor naturale exotice si cele autohtone. Black Orchid aduce in Floresti  produse de cea mai buna calitate insotite de servicii adaptate nevoilor oricarui client.

Avem produse din cea mai diversificata gama de flori taiate, plante, vase, ghivece si accesorii pe care le puteti gasi in Floresti.

Pe langa serviciile comerciale, se pot recurge si la servicii de intretinere, replantare. Oferim consultanta gratuita.

Ne gasiti zilnic pe str. Cetatii nr. 5, Floresti

Pentru comenzi si informatii sunati la nr de tel: 0743-630873. Pe Facebook cautati: Lavinia Kantor.

 

nea gardenNea Garden Center ofera spre vanzare material saditor de calitate superioara, consultanta profesionala in domeniu si servicii de amenajare gradini si spatii verzi.

Floresti, str.Avram Iancu 322 tel : 0264-266290,

!cid_307F97FD-6C72-4FBF-AAA7-06B5B68482EBJucării faine din lemn și materiale cât mai naturale, jocuri pentru toată familia, ateliere creative. Toate sunt la Podul cu jucării din Polus, pentru că noi chiar credem că jocul deschide mintea și sufletul.
pagina de facebook aici, Contact: Catalina Dan 0740 216 100

 

 

 

logo Samsara Foodhouse (1)

Samsara Foodhouse este un restaurant vegetarian şi raw-vegan, plin de viaţă, „o casă a hranei” care adăposteşte ceea ce este viu, verde şi proaspăt. Lista de bucate cuprinde atât feluri de mâncare raw, nesupuse focului, cât şi preparate vegetariene ori vegane, de la antreuri, supe-creme şi salate, până la paste, pizza şi deserturi. Rămâneţi sănătoşi!

 

cluj com

 

Cluj.com – PARTENER MEDIA

Cluj.com spune povestea oraşului într-un mod mai inedit şi mai complex. Mai mult decât un simplu site, Cluj.com a devenit în ultimul an un concept care include mai multe proiecte ce funcţionează împreună şi se armonizează într-un tot unitar.

 

1381799_470170753098238_1993562520_n

 

CALENDARUL MAGIC  – PARTENER MEDIA

Calendarulmagic.ro este un site dedicat atât copiilor, cât şi părinţilor sau bunicilor. Calendarul Magic vă propune unde, când şi cum sa vă petreceţi timpul liber.

 

 

Va invitam sa construim impreuna relatii de colaborare, durabile si trainice, oferindu-va posibilitatea sa alegeti dintre urmatoarele propuneri de parteneriat pe cea care vi se potriveste cel mai bine in prezent :

 

set-icons-people-love-family

Partener ‘ Baby ‘

 

– beneficiezi de acces gratuit la toate activitatile organizate de asociatie

– ai obligatia de a organiza si sustine cu materialele necesare o intalnire pe luna pentru membrii asociatiei avand ca si tema activitati handmade sau prezentari de produse pentru familie si copii.

set-icons-people-love-family

Partener ‘ Big Brother ‘

 

– beneficiezi de acces gratuit la toate activitatile asociatiei si de posibilitate de expunere a produselor la sediul asociatiei

– in schimb, organizezi si sustii cu materiale o intalnire pe luna pt membrii asociatiei cu tema handmade sau produse pentru familie si copii si oferi reduceri/ gratuitati membrilor asociatiei la produsele vandute de tine.

 

set-icons-people-love-family

Partener ‘ Happy family ‘

 

– beneficiezi de acces gratuit la toate activitatile asociatiei, de posibilitate de expunere a produselor la sediul asociatiei si de publicitate pe blogul/ site-ul asociatiei si la toate evenimentele organizate de asociatie.

– sustii dezvoltarea Asociatiei oferind reduceri/ gratuitati membrilor asociatiei, organizand si sustinand cu materiale o intalnire pe luna pt membrii asociatiei cu tema handmade sau produse pentru familie si copii si dand dovada de generozitate prin contributia cu o suma de bani, in functie de posibilitati, la sustinerea activitatilor asociatiei.

can-stock-photo_csp6695654Partener ‘ Extra Happy family ‘

In cazul in care doresti sa ai exclusivitate in ceea ce priveste produsele sau serviciile promovate catre membrii asociatiei, poti opta pentru acest pachet daca iti iei angajamentul ca timp de minim 1 an, sa fii partener Happy Family oferind un pachet de beneficii exceptionale pentru membri si asociatie.