Tabara de nutritie 4-10 august 2014

 

!cid_43430DE8-888B-4FA2-8A41-22E5398F957E

Informatii generale referitoare la tabara

Activitatile se vor desfasura in spatiul pensiunii Moara din padure, situata in localitatea Valeni, jud. Salaj ( cont pe facebook Moara din padure ) in perioada 4-10 august 2014. Pensiunea se afla la aproximativ 2 ore de mers cu masina din Cluj-Napoca.

Sosirea in tabara se face in data de 4 august, luni dimineata pana la ora 13.00 iar programul taberei se sfarseste duminica, 10 august, la ora 15.00.

Participantii la tabara au la dispozitie toate facilitatile oferite de o pensiune cotata la 3 margarete ( camere spatioase, moderne, cu baie proprie, terase ) si pot opta pentru agrement si recreere :

– in exteriorul pensiunii : exista terenuri amenajate pentru fotbal si volei, locuri de joaca pentru copii, masa de tenis, darts, petanque, badminton, fotbal de masa, tir cu arcul, alergare pe “pista sanatatii” cu o lungime de 500 metri ce inconjoara gradina pensiunii; seara se poate organiza foc de tabara

– in zona : drumetie cu bicicletele personale sau pe jos; excursii cu masina sau cu microbuzul in zone turistice precum varful Pietrosul, Taul lui Iezar, Stanii Clitului, Gradina Zmeilor, Gradina Botanica Jibou etc.; activitati in natura de cules ciuperci, fructe de padure ( maciese, porumbele, fragi, mure, zmeura etc.), flori de camp, plante medicinale ; vizite la stana de oi, gospodarii taranesti, crescatorii de vaci, oi, porci, gaini etc; plimbari cu carutele trase de cai.

Programul taberei
Dimineata :
– pentru parinti : sesiuni informative si discutii libere cu dr. Larisa Dumbrava despre nutritie, stil de viata sanatos, parenting, dezvoltare personala si evolutie spirituala.
– pentru copii : drumetii; vizitarea gospodariilor cu animale; plimbari cu caruta trasa cu cai; toate aceste activitati sunt organizate sub supravegherea dnei Ioana Gazdac si se pot desfasura si impreuna cu parintii care doresc sa participe activ la programul copiilor.

Dupa-masa :
– pentru parinti si copii : ateliere de gatit a unor preparate ‘ numai bune de servit in familie ‘ la orice masa a zilei, dulciuri sanatoase, idei pentru gustarile de la scoala/ gradinita, paine facuta in casa.
– pentru copii : activitati creative si recreative organizate sub supravegherea dnei Ioana Gazdac si se pot desfasura si impreuna cu parintii care doresc sa participe activ la programul copiilor.

Seara :
– pentru parinti si copii : foc de tabara, karaoke, vizionare de filme, cantece si voie buna 🙂

Cazarea

Oaspetii vor fi cazati in camere duble spatioase, moderne, cu baie proprie, in conditii de pensiune de 3 margarete, in camerele pensiunii Moara din padure sau la Gradina Botanica Jibou, situata la 20 km de pensiune. Transportul la Gradina Botanica se va realiza zilnic dimineata si seara cu un microbuz.
Camerele se vor ocupa in ordinea inscrierilor, prima data fiind disponibila pentru cazare pensiunea Moara din padure.
Pentru copii pana la varsta de 12 ani care dorm cu parintii in camera, in pat suplimentar, nu se plateste cazare. Se plateste cazare pentru copii pana in varsta de 12 ani care dorm in camera separata.

Masa

Exista posibilitatea de a alege intre meniuri vegetariene sau cu carne, in functie de specificatiile si dorinta fiecarei familii (la inscriere vi se vor cere aceste detalii).
Costuri pentru mesele copiilor :
– copii pana la 6 ani : nu se plateste masa in conditiile in care mananca cu parintii.
– intre 6 si 12 ani : se taxeaza masa la 50% din preturile pentru adulti
– peste 12 ani este pret de adult.
Exista posibilitatea de a degusta produse (alimente) din gospodaria proprie sau de la colaboratori din zona ( legume, fructe de sezon, lapte, oua, branzeturi, carne etc.). Mesele nu includ bauturile alcoolice care se ofera si se platesc separat.

Informatii despre costuri

Valoarea taberei in functie de data la care faceti inscrierea poate fi de :
– 2430 lei cu inscriere pana la data de 25 iunie;
– 2600 lei cu inscriere pana la data de 15 iulie;
– 2780 lei cu inscriere pana la data de 31 iulie.

Costul acoperă cazarea în cameră dublă ( 6 nopți), 3 mese pe zi pentru fiecare membru al unei familii formate din 2 adulti si 2 copii cu varsta pana la 6 ani.
Pentru copii cu varsta peste 6 ani, pretul taberei se modifica conform specificatiilor anterioare ( de la capitolele referitoare la cazare si masa ).

Înscrieri și detalii:

Înscrierile se fac trimițând un mesaj la adresa: laura@parinteinfloresti.ro – Laura Babos, tel.: 0740-215980.
Pentru rezervarea locului in tabara, este necesara plata unui avans de 300 lei, nerambursabil in cazul in care se renunta la tabara, informațiile vor fi transmise ulterior celor înscriși.

Tagged with: , ,
Posted in Divertisment, Educatie, Parenting, Sanatate

Urmărește-ne pe Facebook