Targ de Martisor 22-23 Februarie 2013

Multumim in mod deosebit iubitorilor de natura care au rezonat cu proiectul nostru ‘ Un pom + o familie = implicare ‘ si va oferim un scurt rezumat al promovarii proiectului in cadrul targului :
– 40 de familii s-au aratat dornice sa adopte un pomisor si sa il ingrijeasca pe parcursul anului; acestea vor fi contactate dupa data de 15 martie de catre asociatie in vederea organizarii deplasarilor in Livada.
– 36 persoane au sprijinit financiar proiectul facand o mica donatie si avand astfel ocazia sa ‘ infloreasca ‘ deja pomisorul nostru prezent la targ 🙂 ; in urma acestui demers, s-au strans 532 lei care vor fi alocati de catre asociatie achizitionarii de materiale necesare proiectului.
– persoanele de mai sus au fost inscrise automat la tombola iar castigatorii sunt :
3 premii constand in jucarii oferite de Podu cu jucarii au fost castigate de elevi de la Scoala Gheorghe Sincai astfel : Buza Radu Gabriel, Radu Stefan, Rotunjean Catalina Patricia.
Dna Cernucan Anca se va bucura de o invitatie pentru 2 persoane la conferinta sustinuta de Supernanny la Cluj in 12 martie; detalii aici : http://unparintemaibun.ro/irina-petrea-revine-la-cluj/
Marele premiu constand in 6 mp de pardoseala pentru camera copiilor oferit de firma Tatami apartine dnei Iulia Balogh.
Multumim inca o data sponsorilor tombolei si totodata si partenerului nostru ‘ verde ‘, firma Nea Garden care va sustine proiectul cu specialisti si o parte din materiale !
Incheiem, adresand in continuare invitatia de a ne contacta tuturor persoanelor interesate de proiect; date de contact : contact@parinteinfloresti.ro, pe facebook sau la numerele : 0740-215980 si 0755-819360.
Targ Martisor Sala de Sport ANL        zumzaiala de la targ
premiu3_3
premiu3_2
premiu3_1
premii tombola
IMG_4430
IMG_3946
IMG_3912
IMG_3236
Targ Martisor Sala de Sport ANL
IMG_20140227_120539
IMG_4486

Mai jos aveti invitatia de participare la acest eveniment

Invitatie

Târg de MARTISOR, Editia a I-A,

22-23 Februarie 2013

http://www.parinteinfloresti.ro/targmartisor

afis targ martisor 08 februarie 2014

Asociatia Parinte inFloresti in parteneriat cu Primaria Comunei Floresti vă invită să luaţi parte la prima ediţie a târgului de Martisor, târg dedicat copiilor si adultilor, desfăşurat în perioada 22 – 23 februarie 2014 in Floresti, la Sala de Sport “ANL – Cetatea Fetei”. Târgul reuneşte firme cu diverse obiecte de activitate care pun in centrul preocuparilor lor copilul si intreaga familie. Ne adresăm prin intermediul acestui eveniment atat copiilor care vor putea petrece momente plăcute la locurile de joacă organizate în cadrul târgului cat şi părinţilor care vor putea găsi cadourile potrivite pentru 1 sau 8 martie. Participantii vor putea lua parte la o serie de activitati interactive şi workshop-uri, ne vom bucura impreuna de momentele oferite de Cununa Somesana, Grupul de Balet Floresti si nu in ultimul rand vom asculta Povestea Martisorului in ”Coltul cu miros de Carte” creat de Carmen Cimpoi.

 

Vă prezentăm mai jos câteva atuuri ale primei ediţii a Targului de Martisor:

• perioada de desfăşurare: ultimul weekend al lunii Februarie 2014 chiar inainte de perioada de 1 – 8 Martie (perioada cadourilor), intrarea vizitatorilor fiind gratuită;

•  locatia de desfăşurare, spatioasa si centrala : Sala de Sport „ANL- Cetatea Fetei”, in Floresti;

• planul media, de promovare intensă a evenimentului pe diverse canale media :posturi radio şi TV locale; internet: web site-uri partenere şi de promovare a evenimentelor, reţele sociale; bannere, afişe şi flyere plasate în grădiniţe, şcoli, locuri de joacă, patinoare, Palatul Copiilor, Teatrul Puck, mall-uri, cluburi sportive etc.);

• secţiunea de workshop-uri si activitati dedicata copiilor ( exercitii pentru dezvoltarea abilitatilor fizice, coltul cu povesti, coltul cu jucarii etc.).

Vă mulţumim pentru atenţia acordată acestui mesaj şi sperăm să vă număraţi printre expozanţii primei ediţii a târgului dedicat Martisorului.

Echipa Asociatia Parinte InFloresti,

 

   Alexandra Dimitriu                   Adriana Boncian                               Laura Babos

0755-819.360                                            0745-879.989                                0740-215-980

alexandra@parinteinfloresti.ro     contact@parinteinfloresti.ro      laura@parinteinfloresti.ro

 

 

 

Ateliere:

Sambata:
– incepand cu ora 10.00, lansarea proiectului ‘ verde ‘ al asociatiei intitulat ‘ Un pom + O familie = Implicare ‘ ce vizeaza implicarea comunitatii in ingrijirea pomilor din zona ‘ Livada Satului ‘ din Floresti
– incepand cu ora 10.00 si pana la ora 13.00, ateliere de confectionat martisoare din diverse materiale, momente vesele de jonglerie si pictat pe fata realizate cu sprijinul partenerilor de la centrul educational Cuiburi cu Soare din Floresti

– incepand cu ora 14.00 Partenerii nostri de la Playful Learning vor fi prezenti si vor sustine un atelier pe tema: Sunt un Erou in lupta cu fricile mele (Care sunt eroii tai preferati din desene animate sau povesti?! Ce personaj admiri pentru curajul sau de a se lupa? Cu cine vrei tu sa te asemeni in viata de zi cu zi? Ti-e frica de fantome sau de intuneric? Iti ieste frica sa ramai singur? Hai sa invatam ce arme folosesc eroii pentru a-si castiga luptele. Hai sa vedem cum sa devenim proprii eroi in lupta cu fricile noastre! Te asteptam alaturi de noi, 22 februarie de la ora 14.00 sa invatam si sa ne luptam cu fricile!)
– incepand cu ora 13.00, spectacol de dans oferit de grupurile de majorete de la Scoala Gheorghe Sincai din Floresti.
– ora 14.00, activitatea voastra, o asteptam cu drag pe Madalina 🙂

Duminica:
– incepand cu ora 10.00 si pana la ora 13.00, ateliere de confectionat martisoare din diverse materiale, momente vesele de jonglerie si pictat pe fata realizate cu sprijinul partenerilor de la centrul educational Cuiburi cu Soare din Floresti
– incepand cu ora 12.00, spectacol extraordinar oferit de Cununa Somesana.

In plus, pe tot parcursul targului, se va citi Povestea martisorului, din ora in ora, in Coltul cu miros de carte organizat special pentru copilasi.

Posted in Divertisment

Urmărește-ne pe Facebook