‘ Un pom + O familie = Implicare ‘ in actiune 12.04.2014

After event update:

Cu mic cu mare am pus mana si am plantat in jur de 200 de copacei: mesteceni, salcami, tuia, liliac si braduti.

A curs cu promotia 2+5> La un copacel plantat si udat, s-a primit gratuit voie buna, prietenie, aer curat, activitate educativa pentru copii si recreere ! Vremea a tinut cu noi si a fost PERFECTA! Copii au venit cu chef de lucru, parintii cu chef de joaca si a iesit o dimineata minuntata 🙂

Ne bucuram pentru oportunitea oferita de voluntarii nostrii de a ne cunoaste si va asteptam cu drag sa ne sustineti si la urmatoarele activitati.

Proiectul “Un pom+O familie = Implicare” pe anul acesta este gata, insa vom folosi restul 8 luni ale acestui an pentru gasirea unei noi locatii, de data asta si mai generoasa. In aceasta idee apelam la sprijinul vostru, daca stiti o bucatica de teren care se doreste infrumusetata, inviata si inflorita va rugam sa ne scrieti sau sa ne contactati prin oricare mijloc de comunicare la indemana 🙂

 

Echipa Asociatia Parinte InFloresti, multumeste pe aceasta cale sponosorilor care au sustinut acest proiect:

sponsori

 

Si tuturor cei care ne-au sustinut moral, financiar si fizic la actiunea noastra.

 

Aici un scurt inainte & dupa:

 

TEREN 1 TEREN 2 TERENUL 3

 

In atentia participantilor la proiectul ‘ Un pom + O familie = Implicare ‘

Bine v-am regasit, dragi iubitori de natura 🙂

In primul rand, va felicitam din nou pentru interesul manifestat fata de initiativa ‘ verde ‘ a asociatiei noastre. Parinte inFloresti apreciaza si sustine parintii responsabili civic care isi doresc o schimbare in comunitate, prin implicarea lor si a copiilor lor in ingrijirea mediului din zona in care locuiesc.

Din pacate, dupa cum v-am anuntat deja pe pagina noastra de facebook, planul nostru initial de a ingriji pomii din Livada satului a fost considerat, in urma vizitei la fata locului, de catre specialistul Nea garden, ca fiind fara finalitate pe termen lung si fara valoare educativa importanta pentru copilasi. Prin urmare,  am decis ca este mai bine sa alocam resursele in plantarea de pomi, arbori si arbusti si vom beneficia, pe langa Nea Garden, de sprijinul Primariei Floresti si a Garzii de mediu in acest sens, prin alocarea de material dendrologic.
Terenurile pe care vom planta sunt terenuri private situate pe str. Sesul de sus, in Floresti si avem acordul proprietarului in acest scop.

Asadar, suflecati-va manecile pentru ca ne apucam de treaba 🙂 pentru activitatea de plantare va avea loc sambata, in data de 12 aprilie, la ora 10.00,  in Floresti, pe strada Sesul de sus nr 18.

Va invitam sa va manifestati disponibilitatea pentru intalnire dand un reply la acest email si mentionand :
– daca doriti sa participati;
– cati adulti si cati copii veti participa;
– daca aveti posibilitatea sa aduceti cu dvs unelte de lucru : cazma, lopata etc.

Pentru o buna organizare, va rugam sa ne anuntati pana cel tarziu joi 10 aprilie.

 

photo 1 photo 2 photo 3

Zile frumoase,

Echipa Parinte inFloresti

Posted in Educatie, Sanatate

Urmărește-ne pe Facebook