Unde mergem in vacanta de iarna a copiilor ? (9 Ianuarie 2014)

ANUNT EVENIMENT:   Discutie intre parinti exemplificata cu fotografii si informatii detaliate referitoare la locuri speciale care asigura o vacanta reusita cu copii, invitat : reprezentant al unei agentii de turism cu oferte concrete si accesibile pentru parinti.

Incepand cu ora 18.00, va asteptam sa intrati in cuibusorul nostru din Cetate ( mai exact, Cetatii 48 ), sa ne imbratisam cu drag, prietenie si bucuria revederii , sa va asezati comod pe canapele si sa va luati notite despre locuri interesante in care va puteti duce cu pruncii si sotii din dotare cat tine zapada … cum care zapada ? pai aia de pe meleaguri nationale ( ex Cavnic ) si internationale ( ex Austria ) despre care va vorbi cine doreste sa impartaseasca o experienta turistica remarcabila sau ne va vorbi invitata, dna Andreea Alexandru, de la agentia de turism Pacha Tour din Floresti.

 

REZUMAT ACTIVITATE: Ce seara faina am avut ! Cuibusorul nostru a fost cald, primitor, in pace si armonie cu fetele-cochetele care ne-au trecut pragul si ne-au bucurat cu prezenta lor : dragele noastre Renata si Hanna, Andrea Nicu, Albinuta noastra ocupata ( Busy Bee ) 🙂 care a venit cu o minunatie de tablou creat special pentru sufletul Parintelui inFloresti, Zsuzsa cu Orsi si cu noua ei creatie-dedicatie pentru micul fermier Robert :).


Am depanat impreuna povesti legate de locurile pe unde am calatorit si am ascultat-o pe invitata noastra, dna Andreea Alexandru de la Pacha Tour ( pe scurt Andreea 😉 ) care ne-a pregatit o oferta detaliata de pachete turistice pentru vacante cu pitici in tara pe durata vacantei de iarna : la Borsa, Praid, Gura Humorului.
Timpul s-a scurt incetisor, ne-am relaxat, am mai servit o gustare sanatoasa  si apoi Andreea ne-a invitat sa o provocam cu intrebarile noastre garantand ca ne poate oferi ” orice ” ( de la rezervare bilete de avion, pachete turistice personalizate, informatii despre destinatii turistice, vize etc )… si a inceput “bombardamentul ” 😉 … am colindat virtual o gramada de locatii atractive pentru vara : incepand de la insulele grecesti, continuand cu Turcia, Spania, Mexic, Maroc si incheind apoteotic cu Tanzania, am discutat pe rand despre preturi, avantajele si dezavantajele locatiei in cazul unei deplasari cu copilasi, lucruri inedite specifice locului.
Multumim, Andreea inca o data ! ne-au impresionat entuziasmul, energia si profesionalismul tau iar povestile despre Africa ta au fost ” sarea si piperul ” serii 😉 speram ca seara trecuta a fost ” the beginning of a beautiful friendship ” intre Parinte inFloresti si Pacha Tour ! 😉
Posted in Divertisment

Urmărește-ne pe Facebook